НЕСЪГЛАСИЕ с опрощаването на 8267000 данъци и осигуровки на вероизповеданията

С подписването на тази гражданска петиция изразяваме НЕСЪГЛАСИЕ с гласуваното в Народно събрание на 08.03.2019г опрощаване на 8267000 лева неплатени данъци и осигуровки на вероизповеданията, от които 8106000 лв дължи Главно мюфтийство към институциите на република България.

- Искаме РАВНИ ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ за всички на територията на България.

- Тези над 8 милиона лева са пари на данъкоплатците. Тези пари трябва да бъдат събрани и преразпределени от българската държава за болници, училища, детски градини и други значими за обществото ни дейности, а не да бъдат без причина опрощавани, независимо дали става дума за вероизповедания, неправителствени организации или други юридически или физически лица.

- Искаме всички в България да живеем мирно и в братско разбирателство. За това трябва да има равнопоставеност.

- Призоваваме народните представители (депутатите) на България да отхвърлят на 2-ро четене в Народно събрание тези промени и да не амнистират тези над 8000000 лв данъци и осигуровки - това амнистиране не е демократично и е във вреда на единството на българското общество.

Във всички медии има информация по темата от 8-ми март. Можете да се информирате и от тук - https://www.vesti.bg/bulgaria/deputatite-glasuvaha-oproshtavane-na-dylgovete-na-veroizpovedaniiata-6092873

С подписването си упълномощавам Митя Атанасов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.