Да върнем България на 3 морета!

Поради извънредната епидемилогична обстановка(или както там му е новото име, те го сменят като Глобул с Теленор), всички студенти специалност "Право" застават зад свои петиции. Коронавирусът промени манталитета на хората и вече не се управлява, чрез закони, наредби и прецеденти. Петициите са новият основен източник на правото, въпреки че, никой не се съобразява с тях, нямат абсолютна никаква стойност и изработването им е безумно. Аз, като уважаващ себе си студент по право, съм длъжен да застана зад своя кауза и да покажа, че не съм станал по-умен под карантина(ако изобщо някой се е притеснявал, че ще поумнея). Каузата ми е доста по-маловажна от това да има онлайн сесия и да запазим престижа на специалността, от която излизат знайни и незнайни войни. Ако зад тази петиция застанат 50000 български подписа, тя ще бъде използвана като източник на международното право и ще принудим Гърция, Албания и Бившата Югославска Република Македония(или както там се казва вече, и на това много му сменят името) да ни върнат териториите от 927г. Нека се съберем сите българи заедно и да покажем, че вярваме в директната пряка демокрация на петициите(игнорирайте факта, че с толкова интелигентен народ, нито една форма на демокрация не работи). Мотото на петицията ни е: "Драч, Кавала и Бургас - все съм на море у нас!" Следващата ни цел ще е Константинопол! 

П.С #1 Който не подпише, демонстративно да изгори българския флаг на центъра на родното си село!

П.С #2 Авторът на тази петиция успешно е положил изпит по БЕЛ в СУ, с оценка 4.55, и никой родоотсъпник няма право да коментира неговата пунктуация, граматика и правопис.


Ивайло Андреев(Царят Обединител)    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ивайло Андреев(Царят Обединител) да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook