Да върнем България на 3 морета!

Поради извънредната епидемилогична обстановка(или както там му е новото име, те го сменят като Глобул с Теленор), всички студенти специалност "Право" застават зад свои петиции. Коронавирусът промени манталитета на хората и вече не се управлява, чрез закони, наредби и прецеденти. Петициите са новият основен източник на правото, въпреки че, никой не се съобразява с тях, нямат абсолютна никаква стойност и изработването им е безумно. Аз, като уважаващ себе си студент по право, съм длъжен да застана зад своя кауза и да покажа, че не съм станал по-умен под карантина(ако изобщо някой се е притеснявал, че ще поумнея). Каузата ми е доста по-маловажна от това да има онлайн сесия и да запазим престижа на специалността, от която излизат знайни и незнайни войни. Ако зад тази петиция застанат 50000 български подписа, тя ще бъде използвана като източник на международното право и ще принудим Гърция, Албания и Бившата Югославска Република Македония(или както там се казва вече, и на това много му сменят името) да ни върнат териториите от 927г. Нека се съберем сите българи заедно и да покажем, че вярваме в директната пряка демокрация на петициите(игнорирайте факта, че с толкова интелигентен народ, нито една форма на демокрация не работи). Мотото на петицията ни е: "Драч, Кавала и Бургас - все съм на море у нас!" Следващата ни цел ще е Константинопол!

П.С #1 Който не подпише, демонстративно да изгори българския флаг на центъра на родното си село!

П.С #2 Авторът на тази петиция успешно е положил изпит по БЕЛ в СУ, с оценка 4.55, и никой родоотсъпник няма право да коментира неговата пунктуация, граматика и правопис.

Ивайло Андреев(Царят Обединител)    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Ивайло Андреев(Царят Обединител) да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.