ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ДИНКО ВЪЛЕВ

Обявяваме подписка "Гражданска позиция".

Подписката е в подкрепа на Динко Вълев от гр.Ямбол.

Призовавам всеки които иска обвиненията срещу Динко Вълев да бъдят снети да се подпише! Той беше обвинен за това, че разкри един измамник който обикаля цяла България и се подиграва с добрината на хората, като се представя някъде като човек без ръка, а в случая с Динко се представи като човек без крака в инвалидна количка с фалшиво дъно!!!

Ние искаме -

Сваляне на обвиненията срещу Динко Вълев

Повдигане на обвинения срещу менте-инвалида който се подиграва с истинските инвалиди!!!
Защото той прави по 300-400лв на ден от това че заблуждава хората, че е инвалид!!!

Прикачвам коментари на едни БУДНИ БЪЛГАРИ

",,Свестните у нас , считат за луди". Значи Динко виновен, а онзи безскруполен измамник е света вода ненапита. Няма оправия в Бг. Полицията освен да се самосезира , друго може ли да прави?"

"Обвинен е, че е накарал измамник да се извини на хората, които мами?"

"За убийство - си свободен срещу подпис, а за разобличаване на измамник- в ареста!Е , няма такава държава!"

"Не бе, трябваше с шоколадови бонбони и уиски да го почерпи. Абе ......"

"Няма няма закони, но за Динко има! Това е от политизираната прокуратура и милиция!"

"Изглежда морала и закона се разминават. Лъжеца е свободен, тоя който го разобличи е в арестуван и с обвинения. Без съд ама народен , няма оправия."

"Най-жалкото е, че протест в защита на Динко няма."

"Защо съдят Динко? За това,че е разобличил един измамник ли? Защо тези,които съдят Динко не разнищят въпроса относно сумите,които са взели "инвалида" и другите измамници?? Защо не го накарат всичко,което е взел с измама да даде на наистина нуждаещи се хора!?"

"А на ченгетата кой ще потърси отговорност, че оставят такива измамници да си въртят "бизнеса"? Това е подигравка и унижение за истински болните хора!"

С подписването си упълномощавам Мартин Драгнев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.