Незбавно отстраняване от длъжност на кмета на Благоевград Илко Стоянов

До

г-н Румен Радев

Президент на Република България

г-н Калин Стоянов

Министър на вътрешните работи на Република България 

 

Уважаеми г-н Радев

Уважаеми г-н Стоянов

След извършените разкрития по престъпната схема за упояване, изхвърляне на територията на други общини,  умъртвяване и изхвърляне на труповете на бездомни кучета, събрани от община Благоевград и последвалите арести на извършителите днес, настояваме за незабавното отстраняване от длъжност на общинският кмет Илко Стоянов. 

Настояваме Илко Стоянов, кмет на община Благоевград и арестуваните по престъпната схема  Елена Миразчийска, служител на общинският инспекторат и Димо Киров, ръководител на отдел в инспектората да бъдат незабавно отстранени от длъжност и да понесат отговорност за престъпните деяния, извършени от тях.

Настояваме и за представяне на прозрачни отчети за дейността на общината относно политиката и за справяне с проблема с бездомните кучета, кастрационната програма и работата на общинският приют по време на мандата на Илко Стоянов. 

Наглостта на Стоянов стигна до там да заплаши, че ще издаде противозаконна наредба, съдържаща забрана за хранене на бездомни животни с предвидена глоба за "нарушителите" на наредбата на територията на община Благоевград и публични се подигра с всички доброволци и НПО в страната. 

При действащ Закон за защита на животните и държавна програма по овладяване на популацията на бездомните кучета подобни действия са абсолютно недопустими. 

Настояваме за най-строги наказания за горепосочените участници в престъпната схема!

 

 

 

 


Справедливост за Мечо    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Справедливост за Мечо да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...