Петиция за построяване на закрита ледена пързалка в гр. Пловдив

Вече доста години наред в Пловдив хората с нетърпение очакват да дойде зимният сезон, за да може да се насладят на любимия си спорт-кънки на лед, тъй като това е единственото време в годината, през което да бъде построено такъв тип съоръжение. Но за съжаление тази година нашето кметство ни разочарова жестоко, като отказа да даде "зелена светлина" за построяване, а ясна причина не беше изявена. 

 

До кога скъпи граждани ще позволяваме такива неща!? Не е редно в София да имат 3 закрити пързалки и цял Леден парк построен специално за тях, малките градчета построиха свои пързалки, които дори са безплатни,а ние сме във втория по големина град в България, а позволяваме да ни отказват от любимите ни занимания, само защото на някой не му било "удобно".

 

Искам да помоля всеки, който иска в Пловдив най-сетне да бъде построена целогодишна закрита ледена пързалка, да участва в тази петиция, за да може да настъпят промени в нашия град и в отношението му към зимните спортове. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Петър Бояджиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...