Петиция за случая с Мечо

Здравейте на всички. Искам да ви помоля да се вземат мерки.Не нормално да ходиш с нож в джоба си. Не е нормално да се разхождат психично болни хора.Не е нормално тези,, хора" да вредят на хора или животни.

• Сега ще обърна внимание на темата бездомното куче Мечо. Мечо беше намерен в ужасяващо състояние. След като изгледаха камерите се разбра че един,, човек'' е примамил Мечо с храна. Мечо е тръгнал след човека. 3-4 ч часа след това същия,, човек '' се връща с кучето в ръце. Оствя го на улицата и си тръгва Много от хората в селото знаят какви дела извършва този,, човек", но ги е страх да кажат каквото и да е.  Вчера полиция пристигна пред дома на извършителя. Вече два дни подред пред къщата на заподозрения се събират хора. Съседи твърдят, че,, човека" е избягъл, защото се е  разбрало за всички действия които е извършил. За повече подробности можете да гледате интервютата на нова или бтв. Състоянието на Мечо засега е добре. Операцията която му е направена е минала доста добре. Но лекарите казват, че някои травми ще останат за цял живот. Мечо е на над 10 години. Благодаря много!

С подписването си упълномощавам Гергана да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.