Изграждане на ограничители на скоростта по цялата дължина на ул"Летоструй"

Драги съкварталци, след породния ПТП на ул. Летоструй част от живущите на нея взехме решение да внесем подписка в общината и да поискаме поставяне на така наречените легнали полицаи, за да можем да имаме поне доза спокойствие, когато се движим по тротоарното пространство, преминавайки/пресичайки и използвайки пешеходните пътеки. Нека погледнем от страна на водачи на автомобили, така и на пешеходци, нека помислим за общата си безопасност.

Благодарим, че подписахте!

С подписването си упълномощавам Илияна Кирилова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.