Прекатегоризация на учителския труд

Ние не сме s,,second hand people'',но от 10 години се борим за втора категория труд!

Подкрепяме искането на Синдикат Подкрепа за прекатегоризация на учителския труд и  призоваваме за подкрепа всички колеги,които искат д избират живота си, а не да заемат работните места на младите и д умират в час,заради ниските пенсии и 65г пенсионна възраст. Очакваме подкрепа и от родителите ,които не искат прабаба и правнучка  да ги учи един и същи учител и да плащат за безплатното образование с частни уроци,курсове,занимални златни накити на преподватели и то,за да са лъгани,че както мог аз на 70,не могат и двама на 35! Събудете се и не вярвйте на приказките,че  категоризацията не ни е нужна! Затова ли полицаи,пожарникари,пилоти и стюардеси не се отказват от своята. Ние не сме в Дания,където учителските и лекарските залати не се облагат с данъци! Стартовите заплати на начинаещите  в тези професии са о големи от моята след 25 години стаж  и адмирирам тяхното право да се борят! Подкрепете ни ,ако вярвате,че децата Ви е добре да се учат от мотивирани,работоспособни и добре платени хора! Призоваваме всички,които подкрепят идеята петицият да се внесе в парламента да подкрепим полицаите на ротеста на 3юни и нека Синдикатите да ни подкрепят и да са с нас както го правят синдикалните лидери на пожарникари и полицаи! Нямаме ли подкрепата на общността ние ще възпитаваме престъпници,защото какъв авторитет имаш,когато,смятат и ученици и родители,че сме стадо,дори не и глутница, а бедни и прости хора,които  изнудват родителите с непрекъснти такси или  доълнителни обогатителни часове и проекти! Време  е и  в България да признаем,че,, парите са в центъра на всичко!КОЙТО НЕ СИ ГО ПРИЗНАВА ИЛИ Е ПРЕКЛЕНО ГЛУПАВ ИЛИ НЕПРИЛИЧНО БОГАТ'' Подкрепете ни! ОЩЕ 10 ГОДИНИ ЛИ ДА ЧАКАМЕ ЗА ТЕЗИ 2500 ЛЕВА,КОИТО ОБЕЩВА Г-Н Стаматов и.....то не за всички!

С подписването си упълномощавам Боян Илиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.