Прекатегоризация на учителския труд

Ние не сме s,,second hand people'',но от 10 години се борим за втора категория труд!

Подкрепяме искането на Синдикат Подкрепа за прекатегоризация на учителския труд и  призоваваме за подкрепа всички колеги,които искат д избират живота си, а не да заемат работните места на младите и д умират в час,заради ниските пенсии и 65г пенсионна възраст. Очакваме подкрепа и от родителите ,които не искат прабаба и правнучка  да ги учи един и същи учител и да плащат за безплатното образование с частни уроци,курсове,занимални златни накити на преподватели и то,за да са лъгани,че както мог аз на 70,не могат и двама на 35! Събудете се и не вярвйте на приказките,че  категоризацията не ни е нужна! Затова ли полицаи,пожарникари,пилоти и стюардеси не се отказват от своята. Ние не сме в Дания,където учителските и лекарските залати не се облагат с данъци! Стартовите заплати на начинаещите  в тези професии са о големи от моята след 25 години стаж  и адмирирам тяхното право да се борят! Подкрепете ни ,ако вярвате,че децата Ви е добре да се учат от мотивирани,работоспособни и добре платени хора! Призоваваме всички,които подкрепят идеята петицият да се внесе в парламента да подкрепим полицаите на ротеста на 3юни и нека Синдикатите да ни подкрепят и да са с нас както го правят синдикалните лидери на пожарникари и полицаи! Нямаме ли подкрепата на общността ние ще възпитаваме престъпници,защото какъв авторитет имаш,когато,смятат и ученици и родители,че сме стадо,дори не и глутница, а бедни и прости хора,които  изнудват родителите с непрекъснти такси или  доълнителни обогатителни часове и проекти! Време  е и  в България да признаем,че,, парите са в центъра на всичко!КОЙТО НЕ СИ ГО ПРИЗНАВА ИЛИ Е ПРЕКЛЕНО ГЛУПАВ ИЛИ НЕПРИЛИЧНО БОГАТ'' Подкрепете ни! ОЩЕ 10 ГОДИНИ ЛИ ДА ЧАКАМЕ ЗА ТЕЗИ 2500 ЛЕВА,КОИТО ОБЕЩВА Г-Н Стаматов и.....то не за всички!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Боян Илиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )