Подписка ПРОТИВ Наредба за условията и реда за платено и безплатно паркиране ( СИНЯ ЗОНА ) на МПС в определени зони на територията на гр. Поморие.

134551584523885.jpg     Уважаеми съграждани, Общинските структури на ИТН, БСП и ПП организират гражданска подписка ПРОТИВ въвеждането на СИНЯ ЗОНА и приемането на предложения от общинската администрация проект на Наредба за условията и реда за платено и безплатно паркиране на МПС в определени зони на територията на гр. Поморие. Повече от едно десетилетие администрацията на община Поморие не съумя да формулира ясна стратегия и да реализира действени мерки за решаване на острия проблем с паркирането в гр. Поморие. Предлаганият проект за Наредба показва, че вместо да се инвестира в изграждането на нови паркинги се предлага изграждане на скъпоструваща СИНЯ ЗОНА. Затова ви призоваваме да кажем НЕ на проекта за НАРЕДБА!


Ръководствата на ИТН , БСП и ПП Поморие    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ръководствата на ИТН , БСП и ПП Поморие да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...