Петиция за МИР

PPMIR-Peticiq-post.jpg

 

Скъпи сънародници,

В момент, в който ни обясняват неизбежността и смисъла на войната и се провежда пропаганда България да се включи в нея под разни форми, партия МИР заявява: мирът е висша ценност!

Наш човешки дълг е да дадем убежище на прогонените от войната бежанци.

Но България не бива да съучаства в разрастването на този пагубен конфликт с доставки на оръжие в Украйна. Няма убедителен аргумент, че ще постигнем мир чрез оръжие. Напротив: това е път към нови жертви и ново ожесточение.

Партия МИР настоява всички политически сили в страната да обединят усилията си за бързото, дипломатическо решаване на конфликта. Необходимо е да се гарантира еднаква безопасност за всяка държава в Европа, която безопасност не може да бъде за сметка на друга държава. Като членове на НАТО и ЕС, ние можем да бъдем умереният и прагматичен глас на хилядите българи, които съчувстват на пострадалите и таят в сърцата си надеждата за мир.

България, със своята дълга и пълна с изпитания история, познава цената на мира.

Не на войната! Да работим за мир!


ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...