Да върнем децата в клас ! Нека не им отнемаме правото на безплатно и присъствено обучение !

1. От името на родителите , които са съгласни децата им да учат присъствено , Ви моля, да подпишете тази петиция . Нека не зависим от проценти на съгласие , или несъгласие . Нека тези проценти , които се изискват за присъствено обучение бъдат премахнати . Децата ни имат право на присъствено обучение . Имат право на социални контакти , имат право да ходят на училище .да общуват помежду си , да бъдат ДЕЦА . Нека се върнат на училище, нека не им отнемаме - "НОРМАЛНОТО " . Моля всеки родител да се замисли за това , 50-те % да не са критерия за връщането им в класните стаи.

С подписването си упълномощавам Desislava Karagyaurova да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.