Родители "ЗА" пълна работна заплата от държавата, докато продължава онлайн обучението на децата!

Искаме държавата да поеме отговорност за действията си!

Издадена е поредната заповед за онлайн обучение на децата ни. Това означава, че ние, родителите, ще трябва да останем вкъщи заедно с нашите деца, докато тече онлайн обучението. Така ние трябва да вземем отпуск от работа, който или да е неплатен, принудително да използваме платената си отпуска или да започнем да работим дистанционно на намалена заплата. Това е несправедливо!

Искаме родителите, които трябва да си останат вкъщи не поради наша вина,  работодателят да ги пусне в платен отпуск и да се предвиди нова компесаторна мярка-изплащане от страна на държавата в размер на месечното възнаграждението на един родител по данни от работодателите. За работещите по граждански договори, да се предвиди твърда сума или по данъчна декларация-средна месечна заплата. 

По този начин ще се помогне на младите семейства и няма цялата отговорност да носят работниците и работодателите. Така по-малко хора ще останат без работа и държавният апарат ще подпомогне на частния сектор и на младите семейства в тази трудна ситуация.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Михаела да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...