Нашето училище се нуждае от Стефан Стефанов

Всички тук подписали се са на ясно как мутренската история в България не заобиколи и училищата. Бяха сложени лица за директори и учители които идея си нямат какво да правят в едно занаятчийско училище със 100 годишна история. Деца няма, но подставените лица бяха там за заплати, а не за просперитета на училището ни. Подписваме се и молим да се върне Стефан Стефанов на пост директор на училището, лесно е да се види колко и какво се правеше по времето когато той беше директор, лесно е да се види и сега каква е целта на хората които идея нямат какво правят там. Не са нужни много думи, нужно е да се видят сърцата на толкова хора които сме завършили в това училище и милеем за него! Това сме ние и се подписваме със сърцата си ! 45714A44-292D-435E-A67F-6DB25C39EB0A.jpeg

С подписването си упълномощавам Гергана Николова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.