ПЕТИЦИЯ ЗА ЕКЗЕКУЦИЯ НА БРАЛАТА ГЪБИ ЖЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МЕЧКАТА

ГОРИТЕ,  МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ТАКИВА, СА ВСЕ ОЩЕ ДОМ НА ВСЕ ПО-МАЛКО ВИДОВЕ И БРОЙ ЖИВОТНИ!!! ХОРАТА НЕПРЕСТАННО НАВЛИЗАТ В ТЕРИТОРИЯТА НА ЖИВОТНИТЕ, КАКТО И В ТАКА НАШУМЕЛИЯ ВЕЧЕ СЛУЧАЙ СЕГА... НОРМАЛНАТА РЕАКЦИЯ НА САМОЗАЩИТА И УПЛАХА НА ЖИВОТНИТЕ НЕ БИВА ДА СЕ СЪДИ СУБЕКТИВНО НА СТРАНАТА НА "ЧОВЕКА", А ОБЕКТИВНО И ТЪЙ КАТО В СЛУЧАЯ ВИНАТА Е НЕ НА МЕЧКАТА, А НА "ЧОВЕКА", ПРЕДЛАГАМ СЛЕД ЕВЕНТУАЛНА ЕКЗЕКУЦИЯ НА МЕЧКАТА ДА БЪДЕ ЕКЗЕКУТИРАНА И ЖЕНАТА, КОЯТО Е "ПОСТРАДАЛА" ОТ ЖИВОТНОТО, ТЪЙ КАТО ТЯ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВОДИ ПОВЕЧЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, ВЕДНЪЖ СРЕЩНАЛА СЕ С ТОЗИ УЖАС, ТЯ ЩЕ ИМА СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОСЕГНЕ НА ЖИВОТА НА ДРУГИ ЖИВОТНИ ИЛИ ХОРА, А СЪЩО И НА СВОЯ... ВЪЗМОЖНО Е ДА Е ПРЕНОСИТЕЛ НА БЯС И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ БОЛЕСТИ... НЕКА ПОМОГНЕМ НА ЖЕНАТА И СЕ ПОДПИШЕМ ЗА ЕКЗЕКУЦИЯТА Ѝ! ТЯ НЯМА МЯСТО В ГОРАТА, КАКТО МЕЧКАТА НЕ ИДВА В ГРАДА И НЕ ВЛИЗА В ДОМА Ѝ, ТАКА И ТЯ НЯМА ПРАВО ДА ГО ПРАВИ!!!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам John Smith да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...