Включи се в петицията, ако смяташ, че Програмата за саниране трябва да продължи безплатно за всички! БЕЗ ДОПЛАЩАНЕ ОТ ДОМАКИНСТВАТА!

Програмата за саниране трябва да продължи справедливо и безплатно за всички!
Служебното правителство добавя „съфинансиране“ за всяка една от сградите, за всяко домакинство. С други думи – всеки от нас трябва да доплаща неясно колко за да се санира блока, в който живее. 

Това е абсолютно неравнопоставено с тези, които вече живеят в санирани сгради и чието саниране бе безвъзмездно!
Промяната на Програмата е абсолютно нечестна и спрямо всички, които живеят в сгради, които не са санирани все още. Някои от тях са дали своя дял, сменяйки дограмата, правейки собствена изолация. Сега ще бъдат задължени отново да изкарат пари от собствения джоб, за да бъде санирана сградата им. Несправедлива е към тези, които чакат да продължи санирането, както и към тези които нямат възможност да участват със средства. Например: в блок от 8 етажа и 8 входа има близо 200 апартамента. Представете си поне 10-20% от жителите там да са възрастни хора, които нямат възможност да извадят средства за съфинансиране. Означава ли това, че техните съседи трябва да носят тази финансова тежест?

Напразни остават и всички положени усилия на гражданите да събират подписи и да кандидатстват навреме, тъй като новите условия най-вероятно означават, че трябва да се направи и ново кандидатстване.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам ЖЕЧО СТАНКОВ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...