КОМПЕНСАЦИИ ЗА ВСИЧКИ НЕПРИЕТИ ДЕЦА В ДЕТСКИ ЯСЛИ И ГРАДИНИ

📎 Всяко неприето дете заслужава да получи компенсация. Нали не си мислите,че минаваме през детската ясла/градина, "хвърляме" отрочето и заминаваме на разпивка?
👉 Повечето от родителите оставят детето си в ОДЗ за да започнат работа,принудени от ниските доходи с които преживяват и изхранват децата си. Не всеки има късмета да работи home офис или да остави детето на баба/дядо/леля и прочие роднини за които се сетите.
👏 Поздравления за тези хора,които го постигат,но по-голямата част от българските родители нямат тази възможност и чакат с нетърпение момента да се върнат на работа за да покриват всички нужди,които изникват по време на отглеждането на наследниците ни.
🔉Отделно след втората година майчинство семействата остават без финансова помощ.Възрастта на едно потенциално одобрено дете трябва да е над 3г.
🧮Хайде сега да сметнем колко добре ще живее едно семейство,което не получава никаква помощ и същевременно майката или бащата нямат възможност да започбат работа,защото детето ОТНОВО не е прието,но не му се полага и помощ.
⚠️Таксите за частни градини варират от 450 до 1400лв. в зависимост от квартала.
Искам да обърна,че цифрите по горе са валидни само при записване на ЕДНО дете.
Условията за кандидатстване за компенсация са истинско предизвикателство и много малко родители успяват да се възползват от нея. Не смятам,че това се дължи на прекалено високата заплата на майката или бащата.
Ако смятате,че този абсурд трябва да приключи сложете своят подпис в петицията. Logopit_1623354133398.jpg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Павлинка Вълчева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...