Спектакълът “Хъшове” на Александър Морфов да се играе отново на сцената на Народен театър “Иван Вазов”

B7A3EE66-886C-4FEA-A099-5CD0AC5222A3.jpegУважаеми зрители,

 

Тази петиция има за цел да информира обществото, че едно от най-емблематичните представления “Хъшове" на Александър Морфов повече от година отсъства от програмата на Народен театър ,,Иван Вазов". По този начин тихо и заобиколно представлението е свалено от театралния афиш.

 

Предвид извънредната ситуация в световен мащаб, ние, зрителите, намирахме за оправдано временното спиране на спектакли, в които участва голям актьорски състав. За радост, следейки ежемесечната програма на театъра, се забелязва завръщането на някои заглавия и премиери на други големи спектакли. "Нова земя" и "Компания" са доказателство за отмяната на наложената практика да не се играят спектакли, които надвишават определен брой участници.

 

С тази петиция ние, зрителите, заявяваме категоричното си желание спектакълът "Хъшове" на Александър Морфов да се завърне в афиша на Народния театър "Иван Вазов". Като подкрепа на искането си припомняме, че това е спектакъл, разкриващ мащабността на майсторството на българските артисти и възпитал поколения българи!

Безспорно в новата история на Театъра няма по-емблематичен и необходим спектакъл на нашето общество и на всяка една единица от него.

 

Да живее България!

 

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Да живее България! да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...