Херо Мустафа да бъде обявена веднага за персона нон грата ! Служебният министър на здравеопазването да се замени с доц. д-р Мангъров

Ние , българските граждани - СУВЕРЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ , изискваме посланикът на Америка в България - Херо Мустафа да бъде веднага обявена за персона нон грата, защото е недопустимо и против интересите на България и българските граждани,  чужди лица да се месят и налагат в нашата вътрешна и външна политика.

Също изискваме, сегашния служебен министър на здравеопазването веднага да бъде заменен с доц. д-р Мангъров , защото очевидно след 2 посещения в американското посолството , бързо  и коренно си промени намеренията и явно започна да обслужва чужди интереси .

Българският дух вече е събуден и повече няма да търпим чужди евро-атлантически "ценности" да ни бъдат налагани.  

Ние сме за България на българите и защитаваме българските интереси и семейни християнски ценности!!!

Време е да се разбере, че България е на българите, а не на политици или чужденци!!!

ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИИ

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам БогАрии да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...