На предсрочните избори да се проведе и референдум по основни въпроси за бъдещето на България

Ние , българските граждани искаме паралелно с гласуването за нов парламент, да се проведе и референдум по няколко основни въпроса, касаещи бъдещето на България.

1.Излизане на България от НАТО, защото сме вкарани без референдум е сега е крайно необходимо да се попита Българският народ желае ли да е част от него!

2. Излизане на България от ЕС!

3. Запазване на Българският лев, не желаем замяната му с евро !

4. Смяна на управлението на България, без партии и политици, а само министри , които са специалисти в дадената област!

5. Забрана на 5G мрежата в България,  защото полза от нея няма, но е доказано вредна за хора, животни и растения !

6. Падане на всички ограничителни мерки срещу "коронавирус" , защото както нашето министерство на здравеопазването, така и нито едно друго чуждестранно няма никакви лабораторни доказателства за наличието на този вирус!

7. Затваряне на всички чуждестранни НПО в България!

8. Спиране на всички концесии в България!

9. Закриване на Американското посолство в България! В България не живеят толкова американци, че да има нужда от посолство, но същото действа неправомерно и работи твърдо против българските интереси и се меси в нашата вътрешна и външна политика, което е недопустимо! Който желае дя кандидатства за визи , да го прави онлайн!

10. Забрана на хора без основно образование да гласуват!

ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИИ!!!

С подписването си упълномощавам БогАрии да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.