Отнемане правото на Гласуване на хора не живеещи в България

Coat_of_arms_of_Bulgaria.svg__1.png

Петиция за отнемане на правото на Гласуване на Български Граждани живеещи в чужбина през последните X години.

Нека не позволяваме на граждани които не са запознати с състоянието на Държавата ни и не живеят в нея да се месят в избора и на управление. Няма как хора които не зависят от тази Държава и нейното управление да взимат решение за бъдещето на тези които живеят в нея.

За да се защити демократичния процес от некомпетентна намеса и безотговорно въздействие, в редица законодателства се предвижда избирателен ценз, като лицата непокриващи изискуемия ценз не получават право да гласуват. Най-прилаганите видове избирателен ценз са:

  • възрастов
  • по гражданство
  • по уседналост
  • по нелишеност от граждански права
  • образователен
  • съсловен и т.н.

Нека подпишем тази петиция и да поискаме от Парламента на Република България гласуването и приемането на закон ограничаващ правото на гласуване на Президентски, Парламентарни,  Местни и Европарламентарни избори на хора живеещи в Чужбина от X време.

 

хора, които НЕ плащат данъци в нашата държава, НЕ трябва да имат право да решават, как ще се разпределят парите събрани от нашите (хората живеещи и работещи в България) данъци.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иван Бъчввров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...