ПЕТИЦИЯ ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

От 13.07.1992 год. поради неспазване изискванията на параграф 3, ал.2, параграф 3, ал. 3 и на параграф 4 от Преходните и Заключителните разпоредби на Конституцията на Република България, свързани със сроковете за приемането на устройствените и процесуалните закони, определени в Конституцията на страната, Република България не съществува като легитимен и законен държавно-правен субект.

Това означава, че към настоящия момент Република България не съществува като държава и всички проведени избори след 13.07.1992 год. за централна и местна власт, за Президент и Вицепрезидент, за органи на съдебната власт са незаконни.

От 13.07.1992 год. дейността на  законодателната, изпълнителната и съдебната власт в България е незаконна.

Всички политически партии и движения, регистрирани след 13.07.1992 год. са незаконни и нелегитимни.

Парламентарните избори, които ще се проведат на 04.04.2021 год.  ще бъдат нелегитимни и незаконни.

Настояваме незабавно да бъде свикано Велико Народно събрание, на което да бъде  приета нова Конституция, с която да се установи легитимна държавност и управление в България.

Приканваме всички български граждани, живеещи в България и в чужбина, да се включат в Петицията в подкрепа на искането за незабавно свикване на Велико Народно Събрание, на което да бъде гласувана новата Конституция на държавата – Новозаветна Конституция за Народно управление в България, създадена на основата на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности.

Повече за Проекта за Новозаветната Конституция ще намерите в уеб страницата на Народно Движение „Сърцето на България“  с линк https://snabg.org/конституция

Да направим България Велика отново!

Молим да подпишете петицията.

Народно Движение Сърцето на България    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Народно Движение Сърцето на България да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.