ПЕТИЦИЯ ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Народът на България публично обезвластява самоизбралите се и назначените от чужди сили представители, политици - незаконно и неправово създали институции за потисничество, опериращи като държавни във формата на КОРПОРАЦИЯ наречена, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

НАШЕТО РЕШЕНИЕ Е : ТОТАЛНО НЕПОДЧИНЕНИЕ на беззаконната и неправово действаща КОРПОРАЦИЯ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
НЕЗАБАВНО СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПОСТАВЯНЕ НА НАЧАЛОТО НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!

Приканваме всички български граждани, живеещи в България и в чужбина, да се включат в създаването на новата наша държава, основаваща се на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности.

Приканваме всички български граждани, живеещи в България и в чужбина, да се включат в Петицията в подкрепа на искането за незабавно свикване на Велико Народно Събрание, на което да бъде гласувана новата Конституция за Народно управление в България, създадена на основата на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности.

От 13.07.1992 год. поради неспазване изискванията на параграф 3, ал.2, параграф 3, ал. 3 и на параграф 4 от Преходните и Заключителните разпоредби на Конституцията на Република България, свързани със сроковете за приемането на устройствените и процесуалните закони, определени в Конституцията на страната, Република България не съществува като легитимен и законен държавно-правен субект.

Това означава, че към настоящия момент Република България не съществува като държава и всички проведени избори след 13.07.1992 год. за централна и местна власт, за Президент и Вицепрезидент, за органи на съдебната власт са незаконни.

От 13.07.1992 год. дейността на  законодателната, изпълнителната и съдебната власт в България е незаконна.

Всички политически партии и движения, регистрирани след 13.07.1992 год. са незаконни и нелегитимни.

Парламентарните избори, проведени до сега са нелегитимни и незаконни.

Настояваме незабавно да бъде свикано Велико Народно събрание, на което да бъде  приета нова Конституция, с която да се установи легитимна държавност и управление в България.

Повече за Проекта за Новозаветната Конституция ще намерите в уеб страницата на Народно Движение „Сърцето на България“  с линк https://snabg.org/конституция

Движението “Сърцето на България” вече е изминало дълъг път, но има още много за напред. Сега е моментът да продължим все по-силни и заедно да променим живота ни към по-добър.

Призоваваме всеки българин, да приеме със сърцето си мъдростта на тази визия и да участва в процеса на Духовно и икономическо развитие на Родината ни - България!

Наш дълг е да завършим делото на Апостола! 

Тук приемаме дарения за мисията - - - >>> https://snabg.org/donate-2/

Моля, подпишете петицията, споделете я и помогнете тя да получи повече подписи 🙏❤️🌞

https://www.peticiq.com/311995

ВРЕМЕ Е ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ!!!

Да направим България Отново Велика !!! 


Народно Движение Сърцето на България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Народно Движение Сърцето на България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...