СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА КРАСИ

62EC3730-8F5A-449F-AF41-5DF48EA91F9F.jpegИскам справедливост за Краси (Красимира Куковска от село Бегово)! Която беше застреляна в дома си на 11 септември 2020г. от бившия и приятел и баща на двете и деца в присъствието на 4 месечното и бебе! Доживотен затвор без право на отмяна за Любомир Петров и затвор и справедливо наказание за неговото семейство които са съучастници в извършването и планирането на това престъпление! Тя днес трябваше да има рожден ден, а беше застреляна преди да навърши 21 г. Справедливост от съда и наказание не само за физическия и убиец, а и наказание за семейството му. Подбудители и планирали всичко от самото им запознаване от преди 3 години и смърта и. Направили всичко това за пари.

Чрез подписа ми упълномощавам Светла Радева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.