НЕ НА МАСКИТЕ В ЧАС

изтеглен_файл6.jpg Ако сте разумен, трезвомислещ, заинтересован родител или роднина на ученик или също толкова мислещ български гражданин и смятате, че постоянното носене на маски в класната стая по време на час сериозно уврежда здравето на децата, моля, подпишете, споделете и защитете тази позиция!

Ако все още не сте се замисляли за това как въздейства липсата на кислород върху мозъка/ респективно-всяка една клетка от тялото/, моля, замислете се!

Може би имате Ваши приятели и роднини, които биха искали да знаят, че могат да защитят мнението си , подписвайки тази петиция- СПОДЕЛЕТЕ Я!

Недялка Иванова Стоянова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Недялка Иванова Стоянова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.