Изграждане на пешеходни пътеки на кръстовището до МОЛ Парадайс и улици "Емилиян Станев" и "Филип Кутев"

Пешеходна_пътека.jpg

Уважаеми съграждани от квартал Кръстова вада, посетители на Парадайс мол,  Бихме искали да помолим да се присъедините към Петиция - подписка, която организираме, за поставяне на ограничителни знаци за скоростта на МПС и разчертаване на 2 броя пешеходни пътеки на улици "Емилиян Станев" и "Филип Кутев".

Доводи за настоящата подписка:

В момента е налична 1 брой пешеходна пътека на улица "Филип Кутев", която свързва Южен парк и Парадайс мол с квартак Кръстова вада, чрез преминаване през паркинг пространство, което е абсолютно неподходящо, рисково и опасно, и няма зона за пешеходци. Свиделите сме в последните години на няколко нелепи, фатални инциденти с деца в паркови пространства. Нека не чакаме поредно такова. 

Смятаме, че по този начин ще улесним безопасното пресичане на улиците "Филип Кутев" и "Емилиян Станев" за всички живущи и посещаващи района на Парадайс мол, Южен парк и квартал Кръстова вада. 

Считаме също така, че коректното възпитанието на бъдещето поколение за правилно преминаване на пътни артерии, чрез създаване на подходящи условия за това, е стимул към развитие на цивилизовано и културно общество, към което всички се стремим.

Надяваме се, че като живущи в един от най-развиващите се райони на столицата ще имаме и нормални, цивилизовани условия за живот извън комплексите и блоковете.

Ще сме ви благодарни, ако се чувствате съпричастни и се присъедините към подписката!

Събираме настоящата подписка, като граждани и родители, за да поискаме от Софийска община и в частност Община Триaдица поставяне на пешеходни пътеки и знаци за намаляване на скоростта на посочените 2 улици с цел по-безопасното им пресичане от всички граждани.


Живущи и посетители на кв.Кръстова вада, Южен парк и Парадайс мол    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Живущи и посетители на кв.Кръстова вада, Южен парк и Парадайс мол да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...