Предложение за ОБОСОБЕНА ЗЕЛЕНА ПЛОЩ ЗА РАЗХОДКА НА КУЧЕТА

1. До Кмета на община Овча купел

Уважаеми Г-Н Стефанов

В съвременното ни ежедневие обособените зелени площи за разходка на домашните любимци не са лукс,а необходимост.

Трабва да обърнем внимание на факта,че в Овча купел много хора отглеждат домашни любимци(кучета).В основа на правилното им отглеждане е разходката,която от своя страна много често създава спорове между родители на деца и стопани на кучета поради липсата на обозначени за целта места (кучешки градини).Във връзка с това,НИЕ,долуподписаните,настояваме за:

1.Изграждане на обособена зелена площ за разходка на домашни любимци.

2.Изграждане на съоръжения за игра на животните,пейки за стопаните им и врата с добро затваряне.

3.Поставяне на кофи за екскременти и осветление на територията на обособената зелена площ за разходка на домашни любимци.

4.Общинска стопанисване на зелената площ за разходка на домашни любимци-почистване,косене,обезпаразитяване с препарати и реновиране на обекта (когато има повреди на огради,съоръжения и/или други повреди).

Също така това съоръжение ще подпомогне за запазването на чистотата в градската околна среда.

Чрез подписа ми упълномощавам Виктория Рац да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.