Гласът на Банско

Уважаеми съграждани, предвид извънредното положение в Република България и наложената карантина от 17.03 до 31.03 на гр. Банско и настоящия ни статут на областен град с пропусквателен режим, ние от Граждански инициативен комитет - Банско искаме да се чуе и Вашия глас - ГЛАСЪТ НА БАНСКО! Затова ще разпространим Гражданска подписка, с която Ви призоваваме, обединени заедно да поискаме следното:

1. За да спрат спекулациите за заболелите, контактните и заразените лица на територията на гр. Банско, да бъдат тествани представителна извадка от жителите на гр. Банско, но не по-малко от 1/3!

2. С цел опазване живота и здравето, както и предотвратяване разпространяване на заразата сред жителите на гр. Банско, заявяваме искането си градът да остане под строг пропускателен контрол за срока до края на извънредното положение в страната, както и за стриктно съблюдаване указанията на кризисния щаб за причините по пребиваването на външни (без адресна регистрация) лица на територията на гр. Банско.


Граждански инициативен комитет - Банско    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Граждански инициативен комитет - Банско да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook