Гласът на Банско

Уважаеми съграждани, предвид извънредното положение в Република България и наложената карантина от 17.03 до 31.03 на гр. Банско и настоящия ни статут на областен град с пропусквателен режим, ние от Граждански инициативен комитет - Банско искаме да се чуе и Вашия глас - ГЛАСЪТ НА БАНСКО! Затова ще разпространим Гражданска подписка, с която Ви призоваваме, обединени заедно да поискаме следното:

1. За да спрат спекулациите за заболелите, контактните и заразените лица на територията на гр. Банско, да бъдат тествани представителна извадка от жителите на гр. Банско, но не по-малко от 1/3!

2. С цел опазване живота и здравето, както и предотвратяване разпространяване на заразата сред жителите на гр. Банско, заявяваме искането си градът да остане под строг пропускателен контрол за срока до края на извънредното положение в страната, както и за стриктно съблюдаване указанията на кризисния щаб за причините по пребиваването на външни (без адресна регистрация) лица на територията на гр. Банско.


Граждански инициативен комитет - Банско    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Граждански инициативен комитет - Банско да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...