"ЗА" ПРОМЯНА!!!

Предлагам следните промени, които ще предоставят по-голяма прозрачност при разхода на "нашите пари" и минимализиране на корупционни действия:

1. Онлайн платформа за публикуване, в реално време, на движението на всички държавни средства. Освен това, в нея да се публикуват всички оферти, фирми изпълнители, срокове и т.н., относно обществени или държавни поръчки!
2. Одитът в държавни и общински сектори, да се извършва всяка година, в присъствието на граждани, които официално да положат имената и подписите си, като в случай на несъответствие с реалните данни, носят наказателна отговорност лишаване от свобода от 20 до 30 години и глоба в размер на 100 000 лева, наравно с виновните за липсите!!!!!!
3. Гласуването за повишаване или намаляне на заплатите на депутатите да се случва с внасяне на подписка, петиция или друг документ от гражданите, с което декларират желанието на нацията.. (така нашите управляващи ще получават това, което са си заслужили, а не това което субективно са си гласували, защото в това няма обективна оценка, а лични интереси..)
4. При гласувано недоверие от страна на народа, всички народни представители дължат глоба в размер 30 на 100 от възнагражденията си, както и при отсъствие от събрание, без основателна причина!
5. Броят на народните представители да се намали от 240 на 120 (мерки за спестяване на средства при икономическа криза 😉)!
Настъпиха смутни времена и това, което правят нашите управници, е да ни се подиграват, да умаловажават проблемите на хората, които се опитват да съхранят бизнеса си, както и на всички хора, които разчитат на заплатите си! Лесно е, когато мястото ти е сигурно и заплатата, наравно с незаконно изкараните пари също си текат, без значение от обстоятелствата....
Сега е моментът да се вдигнем и да заявим с пълен глас, че ние не сме лабораторни мишки и бездушни цифри от статистиката!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Гласът на народа да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...