СТОП СЕТА В БЪЛГАРИЯ

30.01.2020г. депутатите с 5 гласа разлика приеха на първо четене ратификацията на СЕТА. Който не знае, това е поредният международен договор, който се опитват да прокарат тихомълком. Отново при ратификацията му, България губи суверинитета си. Външни съдилища ще вземат решения, без да се съобразяват с националните закони и интереси и те ще бъдат задължителни за изпълнение от българските институции, като така ще засегнат всеки един от нас. Силно се надявам преди и по време на второто четене да изразим своето отношение към поредният опит за поробването ни, защото в противен случай той ще е успешен и заробването на България и българите ще стане неотменим факт.

Чрез подписа ми упълномощавам СТОП СЕТА да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.