Петиция за съвременна Национална детска болница.

  Ние от проект #ЗАДОБРОТО, съвместно с Инициативния комитет за изграждане на Национална многопрофилна университетска педиатрична болница, искаме децата на България да се лекуват в нова, модерна и функционална сграда, която да отговаря на съвременните изисквания за лечение на всички нива. Искаме децата и техните родители да се чувстват спокойни и обгрижени. Искаме място, което да приюти всички специалисти, от които децата ни могат да имат нужда, когато са болни. Искаме лекарите и целият медицински персонал да имат възможността да лекуват и да се грижат за децата ни в приветлива терапевтична среда, а студенти и специализанти, в една сграда да получат всички необходими педиатрични познания.

 Ние НЕ подкрепяме обществената поръчка, обявена от Министерството на здравеопазването за дострояване и пригодяване на сграда, строена преди повече от 30 години. Същата 2011 година е обявена от Столична община, със съгласието на МЗ за разрушаване – съответно определена като НЕГОДНА. Това оставя в нас съмнения относно БЕЗОПАСНОСТТА на сградата. Искаме НОВА сграда, която освен функционална да е енергоспестяваща, така че след години да не се превърне в поредната болница, която да моли за държавна подкрепа. Тя трябва да служи години напред на суверена на тази държава - нейния народ.

  ПОДКРЕПЕТЕ НИ В БОРБАТА ДА ИМАМЕ ТОВА, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ НАШИТЕ ДЕЦА - НАЦИОНАЛНА МНОГОПРОФИЛНА УНИВЕРСИТЕТСКА ПЕДИАТРИЧНА БОЛНИЦА "ДЕТСКИ ЗДРАВЕН ПАРК"

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Проект задоброто да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...