Не питай за кого бие камбаната. Тя бие за теб!

           Драги сънароднико,

           Всеки ден нашето жизнено пространство намалява пред очите ни -  ограбено, изядено, погълнато от нови сгради, от бетон, от тухли и мазилка. Кварталите ни се превръщат в гета - претъпкани, сиви, без растителност и кислород. Черноморието все повече заприличва на верига от бункери. Строителството на всяка цена, без зачитане на обществения интерес, се превръща в норма. Но ето, че освен обществения интерес, се смачкват и човешки животи, съсипват се съдби, прегазват се живи хора. Изчезват не само градинки и междублокови пространства, изчезват и частни домове! Антоанета Попова и нейният брат загубиха къщата си в Лозенец в резултат на имотна измама.

         Антоанета Попова е дългогодишен университетски преподавател и преводач от полски език. Човек на поезията, театъра и финото слово. Човек от света на красивото и доброто. Нещо, което очевидно днес е непростимо и само те прави уязвим.

         Поискай от Държавата днес да защити Антоанета Попова, защото утре може да се наложи да защити Теб. 

https://btvnovinite.bg/bulgaria/brat-i-sestra-ostanaha-na-ulicata-tvardjat-che-sa-zhertvi-na-imotna-izmama.html?fbclid=IwAR0P6rtbKH8UuG9eCF1d1SSkY36D9pmQsjxnX-_KdtahgP1HOyI-_nnZ1so


Приятели на Антоанета Попова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Приятели на Антоанета Попова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


ИлиПлатена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...