Закриване на Националния отбор по футбол на Република България

Искането за тази петиция е продиктувано от продължилото с години, безотговорно, смехотворно, безочливо представяне на българските национали по футбол. Всеки един момент, в който отново се оказваме победени от меко казано нискокачествени отбори на други доста по-непретенциозни страни във футболен аспект, толкова повече се отъпква честта и достойнството на всеки един български гражданин и най-вече привърженик на най-многолюдния спорт в света. Конкретно имаме потъпкване на конституционно заложени принципи и личностни права, които по един или друг начин биват накърнени. Упрекът не е пряко насочен лично към текущите играчи ( с изключение на "татковото вратарче" г-н Николай Михайлов ), а е яростен призив да се прекрати шуробаджданащината и ролята на лични отношения и налагани прищявки в ръководството на националния щаб. Всяка една тяхна непристойна постъпка и видимо неадекватно действие се отразява и на терена, където мач след мач сме длъжни да скланяме глави посрамени, което е в противовес с цялостния лик и неповторим дух на българския народ.
   Правя тази петиция, мотивиран от по-горе написаното и споделените отрицателни чувства с доста голяма маса от българския народ, към когото отправям своя апел: "Изразете своята воля, колкото и мъчно и принципно да ви се струва. Достатъчна е всеобхватната криза, в която се намираме. Нека не се опорочава допълнително името ни като нация и отделно да не губим от страстта на Великата игра, наречена футбол."
Благодаря !62543234_10161791670230573_5430513089504083968_o.jpg

С подписването си упълномощавам Атанас Даскалов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.