Закриване на Националния отбор по футбол на Република България

   Искането за тази петиция е продиктувано от продължилото с години, безотговорно, смехотворно, безочливо представяне на българските национали по футбол. Всеки един момент, в който отново се оказваме победени от меко казано нискокачествени отбори на други доста по-непретенциозни страни във футболен аспект, толкова повече се отъпква честта и достойнството на всеки един български гражданин и най-вече привърженик на най-многолюдния спорт в света. Конкретно имаме потъпкване на конституционно заложени принципи и личностни права, които по един или друг начин биват накърнени. Упрекът не е пряко насочен лично към текущите играчи ( с изключение на "татковото вратарче" г-н Николай Михайлов ), а е яростен призив да се прекрати шуробаджданащината и ролята на лични отношения и налагани прищявки в ръководството на националния щаб. Всяка една тяхна непристойна постъпка и видимо неадекватно действие се отразява и на терена, където мач след мач сме длъжни да скланяме глави посрамени, което е в противовес с цялостния лик и неповторим дух на българския народ. 
   Правя тази петиция, мотивиран от по-горе написаното и споделените отрицателни чувства с доста голяма маса от българския народ, към когото отправям своя апел: "Изразете своята воля, колкото и мъчно и принципно да ви се струва. Достатъчна е всеобхватната криза, в която се намираме. Нека не се опорочава допълнително името ни като нация и отделно да не губим от страстта на Великата игра, наречена футбол." 
Благодаря !62543234_10161791670230573_5430513089504083968_o.jpg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Атанас Даскалов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )