Против превръщането в наркокомуна на бившия социален дом за деца "Св. Марина“ в с. Медвен, общ. Котел

Ние - жителите на с. Медвен и всички, които уважаваме културно-историческия статус на с. Медвен, категорично се противопоставяме на инвестиционните намерения: общинската собственост - сградата на бившия социален дом за деца да се отдава под наем, продава и под каквато и да е форма да се превръща в място за оказване на социална услуга на пълнолетни лица в риск, с различни форми на зависимост и емоцонално-поведенчески проблеми.

Това би могло да създаде риск за живота и здравето на нас, на нашите деца, на децата на туристите, които идват в  Медвен, за да се насладят на неговата природа и възрожденска архитектура, да се поклонят пред паметта на Захари Стоянов и да се чувстват спокойни, че никой в зависимост и с емоцонално-поведенчески проблеми няма да ги застраши.

Васил Ганчев Димчев    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Васил Ганчев Димчев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.