За самостоятелна професионално-съсловна организация на фелдшерите /Л.А в Република България

Уважаеми колеги фелдшери , от много години бавно и сигурно държавата унижава и унищожава  нашата професия ,отреждайки и място във формално структурирана професионалносъсловна организация БАПЗГ . Там заемаме графа "...и други" без никаква представителност и възможност , да се погрижим за развитието и статуса на професията си .

След много усилия , да променим положението ,след безброй инициативи на Сдружението на медицинските фелдшери /СМФБМБ/, да създаде предпоставки за промяна и изясняване на важната роля на най-старата медицинска професия в България ,ние сме в ситуация да бъдем "последните мохикани",борейки се всеки ден неуморно на предния фронт на здравеопазването ни - обругавани , незачитани ,без право на квалификация ,а напоследък почти изравнени като заплащане с медицинските сестри ,без отчитане сложността и отговорностите ,които носим в трудовото си ежедневие  ,подложени най-често от останалите медицински специалисти на терор , работейки на терен .

Примерите се множат всеки ден . Министерството на Здравеопазването и институциите отказват ,да разберат ,че нашите проблеми не са лични и незачитайки нас , извършват огромна грешка ,като унищожават ценен човешки и професионален ресурс в здравеопазната система на България.

Време е за масова активност от нас ,за да променим ситуацията и нека започнем като подкрепим тази петиция за незабавни промени даващи възможност за създаване на САМОСТОЯТЕЛНА ПРОФЕСИОНАЛНО-СЪСЛОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ само на Фелдшерите /Л.А ,за да можем да защитаваме професионалната си позиция и бъдем полезни на обществото ,без да сме низвергнати и изчезващи !

Време е ,за да дадем шанс и на младите си колеги завършващи като Лекарски Асистенти ,да продължат да развиват и усъвършенстват професията !

WP_20130829_20_13_21_SmartShoot.jpg Спешно подпишете тази петиция !


Вили Батакчиева СМФБМБ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Вили Батакчиева СМФБМБ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )