Шанс за нуждаещите се от белодробна трансплантация

Г-н Министър Ананиев,
Асоциация Муковисцидоза ,пациенти и родители се обръщаме към Вас с настояването да се предприемат бързи мерки по отношение на решение за белодробни трансплантации на пациенти, за които това е единствения шанс за живот. Неморално е децата ни да са заложници на здравната система и бюрокрацията. Липсата на яснота обрича и предрешава фаталния изход, а това е непростимо. След множество срещи, разговори и обещания за пореден краен срок, в желанието си за нормална комуникация, пациентите и ние като родители проявихме разбиране, но състоянието на чакащите втори шанс се влошава бързо и всяко забавяне вече е недобросъвестност от страна на поверената Ви институция. Не искаме оставки, искаме бързо и адекватно решение, защото живота на нуждаещите се е във Вашите ръце, а забавянето и неяснотата вече са престъпно безотговорни! Очакваме решения и действие,и то без поредни крайни срокове!


Асоциация Муковисцидоза    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Асоциация Муковисцидоза да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...