незаконно избиване на бездомните животни в с.Баня

38519151_10160653377255501_1460765918362599424_n.jpg

Моля споделете тази петиция, за да достигне до повече хора!!!

От скорошни публикации в социалните мрежи се разбра за СИСТЕМНОТО ИЗБИВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ в с. Баня, община Разлог!

Кучетата, сред които има майки и бебета ще бъдат събирани за ЛИКВИДАЦИЯ. Това е информация, директно от кметицата на с. Баня, където са кучетата. Според хора от селото част от тях ще бъдат избити, а друга част - продадени на изродите, които държат кангали в Банско за боеве, за да бъдат използвани като ЖИВА СТРЪВ!

Това е изключително недопустимо и незаконно  в груб разрез с ЗЗЖ,чл.325 а и325б. На основание чл. 145, ал. 1, т. 3 от Закона за съдебната власт и чл. 58 от Закона за МВР във връзка с чл. 6, т. 2 от същия закон, настояваме да се разпореди извършването на проверка по случая!