незаконно избиване на бездомните животни в с.Баня

38519151_10160653377255501_1460765918362599424_n.jpg

Моля споделете тази петиция, за да достигне до повече хора!!!

От скорошни публикации в социалните мрежи се разбра за СИСТЕМНОТО ИЗБИВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ в с. Баня, община Разлог!

Кучетата, сред които има майки и бебета ще бъдат събирани за ЛИКВИДАЦИЯ. Това е информация, директно от кметицата на с. Баня, където са кучетата. Според хора от селото част от тях ще бъдат избити, а друга част - продадени на изродите, които държат кангали в Банско за боеве, за да бъдат използвани като ЖИВА СТРЪВ!

Това е изключително недопустимо и незаконно  в груб разрез с ЗЗЖ,чл.325 а и325б. На основание чл. 145, ал. 1, т. 3 от Закона за съдебната власт и чл. 58 от Закона за МВР във връзка с чл. 6, т. 2 от същия закон, настояваме да се разпореди извършването на проверка по случая!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.