Нека опазим местността на Седемте Рилски Езера!

Седемте Рилски Езера са уникална ценност не само за нас българите, но и за цялото човечество. Има ли причина да се улеснява достъпът до там? Това е природа, който има нужда от нея ще си проправи сам път дотам. Като насладата идва преди всичко след като са положени усилия за достигане до тази природна забележителност. Реално всяка инфраструктура се явява като мощен фактор за разрушаването на това природно богатство. Тъй като лифтът е вече там, може би вместо да се разглобява и премахва може да се използва изключително на социален принцип. Т.е. да не бъде средство на туризма, а техническо средство, което улеснява само инвалиди, хора в неравностойно положение и прочие, като умствено изостанали/ като средство за терапия/, хора за който е удостоверено че няма как по друг начин, т.е. пеша, да стигнат дотам. Също така да може да бъде ползван  от възрастни хора в пенсионна възраст. Без изключения! Правителствени и други делегация ще трябва да извървят пътя пеша! Това място не е лунапарк и не би трябвало да се гледа на него като място за забавление, равно на лунапарк, ресторант, дискотека и басейн! Необходимо е по-дълбок поглед относно естетвото на тази природна даденост. Нека я уважаваме! Подкрепата на тази петиция е подкрепа за опазването на това изключително богасттво, което е невъзможно да бъде създадено от човешка ръка за бъдещите поколения, а и за нас самите и нашите деца. Целта е тази подписка да стане достояние на обществото и на конкретните власти, отговорни за управлението на парка. Подпишете заради себе си!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).