Петиция за Защита на Националните ни Герои със Закон.

Законодателна инициатива на Национален Протест срещу безобразията в България:

Българските национални герои да бъдат защитени от Закона за националните символи и всяко 
поругаване, от каквото и да било естество, да се наказва от Закона като поругаване на национален символ, а именно 3 години лишаване от свобода или 3000лв глоба.
Приятели, Съмишленици, Сподвижници, Съратници, Българи, имаме нужда от Вашата помощ и подкрепа, поемайки едно, види се, крайно наложително начинание – Да спасим българските национални герои!

Ние – екипът зад страницата на Национален Протест срещу безобразията в България не можем, не искаме и нямаме право да стоим безучастни към все по-зачестилите случаи на хулене, поругаване, подигравка, оскверняване, спекулиране и изопачаване на делата, личността, приноса и саможертвата на националните ни герои за България.

Ние смятаме, че опазването, почитането и предаването на завета на тези наши славни предци е дълг на всеки един български гражданин. Длъжни сме да съхраним и предадем, чиста и непокътната, историята за безсмъртните подвизи на великите ни сънародници за поколенията след нас, за да помнят, за да знаят, за да почитат, за да се учат и за да се гордеят с националността и произхода си, за да станат истински българи!

Има начини да спасим националните си герои и един от тях е те да бъдат включени в Закона за Националните символи, като такива!

Защитени с този закон те няма да могат да бъдат толкова лесно и безнаказано поругавани!

Ние смятаме, че е жизнено необходимо националните ни герои да придобият статут на национални символи, предвид тенденциозните деморализация, обезличаване и подмяната на ценностите и идеалите на нацията ни. По този начин не само ще прекратим поругаването им, но и ще събудим жаждата за духовност, култура, образование, гордост и самосъзнание у подрастващото население.

Ако и вие смятате, че е дошло времето да обединим усилия в името на едно достойно и исторически значимо дело,  подпишете тази петиция, тя е Вашият принос към борбата!FB_IMG_1497441786942.jpg


Национален Протест срещу безобразията в България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Национален Протест срещу безобразията в България да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

kysytään!-- Large modal -->