Против Отварянето на Детските градини преди 15. 09. 2020 г!

Колеги, смятам за абсолютно непочтено Решението да се отварят детските градини на база мнение на родителите, без да се взема предвид нашето мнение (на учителите и помощния персонал)- все пак ние сме хората, които работим в тази сфера. Всеки от нас ИМА ПРАВО да вземе решение за своето здраве, своя живот и своята готовност за работа, както и "готовността да му бъде "бъркано в гърлото" редовно с недоказано коректните PCR- тестове. (Сигурно сте чули как президента на Танзания е дал да се изследват проби от коза, овца, папая, машинно масло и т.н., представяйки ги за хора и как част отчетените резултати са били позитивни. )
Освен това- в ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА СМЕ, но натискаме да отваряме детските градини, нищо че повечето от персонала е в рисковата група. Що за безумие?! Нали, ако (Не дай Боже!) се появи САМО ЕДИН СЛУЧАЙ на дете или член на персонала, заразени с Ковид- 19, НЕЗАБАВНО ЩЕ ЗАТВОРИМ ОТНОВО детското заведение?!
Абсолютно съм против да се експериментира с нашето и със здравето на децата!
Призовавам всеки от вас да помисли над това сериозно и да възразим категорично против поредния опит да се подценява и даже изобщо да не се зачита трудът, както и животът на учителите и всички, които се грижим за децата на България!
Петиция! Протест! Възражение!
Трябва да спрем опитите да ни "извиват ръцете" под заплахата от неплатен отпуск, уволнение, глад и т.н.!
Време е всички да признаем безценното значение на учителския труд, както и трудът на помощния персонал и към нас най- после да се подходи с нужното уважение! Защото с цялото ми уважение към лекари, полицаи, НОЩ и т.н. нека си признаем, че ако те са на първа линия, то НИЕ, РАБОТЕЩИТЕ С ДЕЦА СМЕ НА НУЛЕВА (преди тях). Всеки знае, че само след три дни в детските градини има голяма вероятност децата да започнат да разменят помежду си не просто Коронавирус, а всякакви вируси, както се случва целогодишно в нашата работа. Готови ли сме при такава ситуация да бъдем набеждавани за виновни, както често ке случва или ще разчитаме на г- н Ананиев (който ясно показа, че не разбира нищо от работа с деца) да ни защити?!
Не! Простете, но нямам доверие друг да защитава правата ми на учител и човек!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Eleonora Petrova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook