Искаме чист въздух за Разград, стига отрови, стига терор!!

ДО ВСИЧКИ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ

/РИОСВ, БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ, ОБЩИНА РАЗГРАД/

Ние, гражданите на Разград заявяваме, че отказваме да бъдем тровени всекидневно в продължение на години! СТИГА отрови във въздуха на града ни! Стига терор! Искаме да живеем в чист град, с чист въздух и вода. Искаме становище, експертни замервания и ПЪЛНО обяснение за създалата се ситуация. След предаване на петицията очакваме отговор в най-кратки срокове, защото нашите деца не са опитни зайчета.Настояваме за адекватни и незабавни действия от всички компетентни държавни и общински органи този терор да спре!

Гражданско сдружение "Кауза Разград"

20.08.2017г.  гр. Разград

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Деян Пейчев. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.