Петиция до директора на НЕГ "Гьоте" гр. Бургас срещу целогодишното обучение втора смяна на учениците от 11 и 12 клас

Уважаема г-жо Радева,

Ние  учениците  от 8-ти до 12-ми клас в НЕГ "Гьоте", с настоящето изразяваме своето несъгласие с взетото от ръководството на училището решение през учебната 2020/2021 да учим целогодишно на смени.

Мотивите ни са следните:

1. Целогодишен учебен процес втора смяна е крайно изтощителен, непълноценен и неефективен както за нас-учениците, така и за нашите учители.

2. Предложения вариант на учебен процес по никакъв начин няма да спомогне за повишаване качеството на образование в училището, а ще доведе до точно обратното.

3. Предложения вариант на учебен процес ще наруши подготовката на дванадесетокласниците през следващата година и по никакъв начин няма да доведе до повишаване на резултатите на учениците от държавните зрелостни изпити след 12 клас. 

4. След въведенетите промени в броя на училищата учещи в една сграда  през новата учебна година, сме на мнение, че материалната база е напълно достатъчна да съвмести всички ученци по време на само една смяна.

Настояваме при условие, че е очевиден факта, че училището разполага с достатъчно стаи за всички  класове,  ръководството на училището да преразгледа решението си за разделение на учениците на смени през учебната 2020/2021 година. 

Бихме искали да ви уведомим, че в случай на отказ от ваша страна да преразгледате взетото решение, ще се обърнем за съвет и съдействие към Регионално Управление на Образованието  на град Бургас.  

С уважение:

Учениците от 8-ти до 12-ми клас в НЕГ"Гьоте"


Учениците на НЕГ"Гьоте" гр. Бургас    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Учениците на НЕГ"Гьоте" гр. Бургас да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook