В подкрепа на Константин Пенчев за втори мандат Омбудсман!

Да подкрепим Константин Пенчев за втори мандат Омбудсман и да призовем мнозинството народни представители да го предложат и подкрепят в предстоящия избор в Народното събрание! Константин Пенчев през целия си мандат, винаги заемаше категорична позиция на страната на гражданите и гражданските протести! При протестите от лятото на 2013 г. стана гарант за диалога между гражданите и управляващите тогава, зае категорична позиция по казуса с КТБ, при протестите срещу повишаване цените на тока, в защита на децата с увреждания и семействата им и още много, много пъти... Всеки път беше на страната на справедливите граждански искания и позиции! Не мълча, не се поддаде на политическо-партийни пристрастия, винаги с остра и независима позиция в защита на гражданското ни общество и права! Това го направи неудобен за статуквото, но уважаван от нас, гражданите на Република България!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.