В подкрепа на Константин Пенчев за втори мандат Омбудсман!

Да подкрепим Константин Пенчев за втори мандат Омбудсман и да призовем мнозинството народни представители да го предложат и подкрепят в предстоящия избор в Народното събрание! Константин Пенчев през целия си мандат, винаги заемаше категорична позиция на страната на гражданите и гражданските протести! При протестите от лятото на 2013 г. стана гарант за диалога между гражданите и управляващите тогава, зае категорична позиция по казуса с КТБ, при протестите срещу повишаване цените на тока, в защита на децата с увреждания и семействата им и още много, много пъти... Всеки път беше на страната на справедливите граждански искания и позиции! Не мълча, не се поддаде на политическо-партийни пристрастия, винаги с остра и независима позиция в защита на гражданското ни общество и права! Това го направи неудобен за статуквото, но уважаван от нас, гражданите на Република България!

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Теодора Пиралкова. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook