Петиция ПРОТИВ тъпата петиция за ФМИ-ПУ ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ!

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДЕКАН,
УВАЖАЕМО РЪКОВОДСТВО НА ФМИ,

С настоящата петиция, ние, долуподписаните студенти от II, III и IV курс от ФМИ на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” , ясно изразяваме своето несъгласие с желанието на група хора, на които им липсват алкохолните събирания, да се премине в присъствена форма на обучение.

Ние сме убедени, че знания и умения в сферата на информационните технологии могат да се придобият напълно адекватно и в дистанционна форма на обучение, както и работа. Вярваме, че като общество и държава с нищо не сме по-различни от всички останали, които въведоха дистационни форми на обучение напълно ефективно и адекватно. Нека бъдем отговорни един към друг и не намираме оправдания за собствените си провали в обстоятелствата, в които се намираме сега.

И не на последно място в сферата на информационните технологии ние всички трябва да бъдем достатъчно гъвкави, в противен случай, никога не е късно да преминем към друга специалност, в която е наложително присъствена форма на обучение - например животновъдство.

НЕКА БЪДЕМ ЧУТИ !!!

С подписването си упълномощавам Тъпко Петицков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.