Петиция ПРОТИВ тъпата петиция за ФМИ-ПУ ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ!

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДЕКАН,
УВАЖАЕМО РЪКОВОДСТВО НА ФМИ,

С настоящата петиция, ние, долуподписаните студенти от II, III и IV курс от ФМИ на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” , ясно изразяваме своето несъгласие с желанието на група хора, на които им липсват алкохолните събирания, да се премине в присъствена форма на обучение.


Ние сме убедени, че знания и умения в сферата на информационните технологии могат да се придобият напълно адекватно и в дистанционна форма на обучение, както и работа. Вярваме, че като общество и държава с нищо не сме по-различни от всички останали, които въведоха дистационни форми на обучение напълно ефективно и адекватно. Нека бъдем отговорни един към друг и не намираме оправдания за собствените си провали в обстоятелствата, в които се намираме сега. 

И не на последно място в сферата на информационните технологии ние всички трябва да бъдем достатъчно гъвкави, в противен случай, никога не е късно да преминем към друга специалност, в която е наложително присъствена форма на обучение - например животновъдство.

НЕКА БЪДЕМ ЧУТИ !!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Тъпко Петицков да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook