ПЕТИЦИЯ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА БАБХ Д-Р ДАМЯН ИЛИЕВ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БАБХ ПОРАДИ НЕХУМАННОСТ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЖИВОТНИТЕ!!!

2018-06-11_09.38_.03_.png

ПЕТИЦИЯ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА БАБХ Д-Р ДАМЯН ИЛИЕВ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БАБХ ПОРАДИ НЕХУМАННОСТ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЖИВОТНИТЕ!!!

(Молим подпишете петицията като изкажете в нея и мнението си за д-р Дамян Илиев и БАБХ с ваши думи?
И я споделете на стените си в социалните мрежи и facebook. И дано с Божията помощ да успеем да спрем това ЗЛО!)

Ние мислим, че е време господин доктора и подчинените му да си ходят от БАБХ, тъй като греховете им към животните, вече наистина станаха твърде много!!!

На негово (тяхно) място трябва да бъде назначен по хуманен човек който обича животните!
Има ли съгласни?
ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА И Я СПОДЕЛЕТЕ!!! За да спасим много животни за в бъдеще от този "доктор" на смъртта! Вижте го на снимката как се е ошишкал и какво самочувствие лъха от него... Масов убиец на животни в лъскав костюм и лъчезарна усмивка!

Преди да ви споделим повече за "подвизите" на служителите в БАБХ, вижте какво желае самият директор на БАБХ за бездомните кученца на България - да бъдат изловени и избити в "приюти" (концлагери на смъртта за животни, като тези в Богров и Сеславци където са избити стотици хиляди кучета до сега - своеобразен Холокост)!! Защото веднъж прибрани в приютите - не се залъгвайте никой няма да ги осинови!!! ТОВА Е ФАКТ! Но за сметка на това НЯКОЙ (Кой ли?) ще прибира такса (хонорар) за всяка една извършена евтаназия!!! С други думи държавата (ние) плащаме на убийците за дето убиват!!!!!! А кучетата в крайна сметка са стотици хиляди?? 100 000 х 30 лв на Евтаназия (умъртвяване) = 3 000 000 лв!!! А кучетата няма да свършат! И то умишлено няма да свършат!!!!!! Ето и документа издаден, подписан и подпечатан лично от директора на машината за СМЪРТ БАБХ д-р Дамян Илиев:

FB_IMG_1528699712734.jpg

То е само парче от по голям документ. Ето друг фрагмент от който се вижда и Автора му който има безочието и наглостта да изкарва НПО-тата по лоши от себе си т.е. от смъртните присъди - защото единственото решение на БАБХ (на служителите там) на всички проблеми е само едно - СМЪРТНА ПРИСЪДА! Да СМЪРТТА решава всички проблеми... А и води до ХОНОРАР НА ПАРЧЕ?
Ето документа с Автора му отдолу...

FB_IMG_1528699389297.jpg

А вижте мнението на НПО "На Ти с Природата" за Автора на този парцал!

2018-06-11_10.38_.20_.png

"Мечтата на евтаназатора" no comment....

 

А сега който не знае достатъчно за "д-р" Дамян Илиев и за институцията БАБХ която той углавява, ето някои факти:

-През 2016-та в северна България бяха умъртвени 6 кончета, само защото се разхождали "безпризорно"... Изпотъпкали на някакъв човек нивата, той се уплакал и БАБХ ги убиха... 6 живота отнети просто така!!!!!

Ето линк към статия по въпроса:
https://www.dnes.bg/stranata/2016/12/21/babh-v-troian-konfiskuva-i-umyrtvi-6-konia.326371

2018-06-11_10.49_.05_.png

Ето и официалното обяснението на БАБХ за тези 6 убийства:
http://www.babh.government.bg/bg/Object/news/view/1765/ОДБХ%20Ловеч

2018-06-11_10.49_.42_.png

-В края на 2016-та точно по нова година (сисипвайки новогодишните ни празници) 4 други кончета, при това от защитена порода (каракачански кон) развъдени по европрограма, бяха спряни от МВР по време на път към новият си собственик. Кончетата бяха откупени от зоозащитници за да бъдат спасени от СМЪРТ, тъй като изискуемата бройка във фермата е била достигната и кончетата са били обявени за продан и за КЛАНЕ. Любители на животни ги откупиха и им намериха райско местенце където намаше да ги сполети съдбата на всеки кон (робски труд цял живот и клане по старини). БАБХ ги убиха заради липса на паспорти!!! Оправдаха се със закой който се оказа, че е тяхно творение! Т.е. този абсурден, ахуманен, касапски закон е приет по предложение на самите БАБХ, които в последствие го използваха като мотив.
-Защо ги убихте?
-"Ами защото такъв е закона."
Съвестни чиновници на народна хранилка, какво да кажем...
Излиза че справедливото наказание според сружителите на БАБХ за нередовни документи е СМЪРТНА ПРИСЪДА??? Само защото са животни??? Само защото не са хора??? Или само защото служителите там знаят, че все още няма наказания за убийства на животни, което можем да го кажем и по друг начин - за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ??? Т.е. срещу животни или хора (неделимо по критерий биологичен вид!). И след като знаят, че ще останат безнаказани и тъй като им липсва и съвест която да ги възпре (както при всеки престъпник) то те действат - УБИВАТ!!!!! И МНОГО ПО ЗЛЕ - ИЗВЪРШВАЛИ СА МАСОВИ КЛАНЕТА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ!!!!!!
Заедно с 4-те кончета имаше и 2 кучета, бивши бездомничета спасени от смърт, които щяха да бъдат осиновени от същият човек като кончетата! И те бяха убити заедно с кончетата! БЕЗКРУПОЛНО!!!!!!!

Ето репортажа на "Господари на ефира по случаят":
https://gospodari.com/mobile/защо-чиновници-набързо-умъртвиха-четири-кончета-и-две-кучета-videom116938.html

2018-06-11_11.44_.45_.png

-Пред 2016-та и 2017-та бяха "унищожени" по най гнусен и нечовешки начин СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПТИЦИ!!!! Мотив - птичи грип! Но ако съдим по горните сручаи бихме могли да се запитаме - дали наистина е било толкова наложително умъртвяването на всички тези птици (които за нашите "герои" едва ли са живи същества)? И лесно можем да си отговорим. Отговорът е - Едва ли! Едва ли е било наложително да ги избият заградени в ров направен с булдозери и задушени с пожарникарски маркуч пръскани с някаква гадост. И след това "загробени" както БАБХ обичат да се изразяват...

Ето официалните публикации на самите БАБХ! Представете си колко милиончета са гушнали от Екарисажите или пък от свършената от тях "работа"... Ако са верни предположенията и слуховете разбира се? И това следва да се разследва!!
http://www.babh.government.bg/bg/Page/influentza/index/influentza/Инфлуенца%20

2018-06-11_12.11_.13_.png

Това в зелените букви всъщност са над милион отнети животи и трябва да е в червено като цвета на тяхната най вероятно ненужно пролята кръв (зависи за кого разбира се...).

Ето и истинското лице на свършената от тях "работа"...
https://news.bg/crime/ptichi-grip-vav-ferma-v-severna-balgariya.html

2018-06-11_12.13_.24_.png

-Наскоро през 2018-та през България са превозвали 140 декоративни птици предназначени за зоопаркове. Красиви прекрасни птици! Идващи от място в което към момента е нямало данни за каквито и да било епидемии! Но и те като 4-те кончета били с нередовни документи... Познайте каква е била присъдата? Боговете от БАБХ убиха и тях!!! Всичките до една!!!!

Ето линк към статията на "Господари на Ефира":
https://gospodari.com/mobile/агенцията-по-безопасност-на-храните-умъртви-незаконно-над-100-екзотични-птици-(видео)-videom143574.html

2018-06-11_11.08_.58_.png

-И стигнахме до настоящият момент в който е дошъл редът за убийството на кравата Пенка, живееща по границата със Сърбия, която се е поразходила за малко извън границата на ЕС. Сега е обратно при собственика си Иван Харалампиев от село Копиловци Кюстендилско. Но "съвестните" господа от БАБХ не са напълно сигурни, че не е донесла някаква епидемия с копитцата си и за това искат да я "унищожат" и "загробят"... Те, работещите в БАБХ са доктори. Но за тях не съществуват тестове за болести, карантинни периоди и други подобни методи. За тях има само един метод - УБИЙСТВОТО!!!! Най сигурният... Но "Те мислят за нас"... "Те ни предпазват"...

2018-06-11_11.49_.41_.png

ЕТО И СЛУХОВЕТЕ КОИТО ВСИЧКИ ПОДПИСАЛИ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ИЗИСКВАМЕ ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И ПРОВЕРЕНИ ОТ МВР!!!
Има доста мнения, че това което чиновниците от БАБХ вършат, е защото някои от тях имат финансов интерес от всяка смърт. Например че индиректно държат Екирисажа и им се плаща при всяка смърт!!! А отделно се говори че това е само на документи, а реално държат и нелегални транжорни където животните реално свършват живота си по не точно "хуманен начин" от дълги ножове... След което биват разфасовани и хайде по магазините. Магазините които би трябвало да бъдат предпазвани именно от БАБХ!
Това са слуховете. Искаме да се намерят разследващи които да го установят и докажат (но наистина да се разследва както трябва - да им се провери и прослуша всеки телефонен разговор!!! Там го има всичко!). Защото третият слух е че господин доктора е личен приятел с най главните в държавата и се чувства недосегаем... И съответно прави каквото си реши без да се съобразява с нищожните морални и хуманни ценносни които би трябвало да носи човечеството и всеки власт имащ!!
И малко сърказъм:
Все пак работата му е да ни предпазва от епидемии и заразни болести! Какви са тези глупости - хуманни норми.... Убиваш всичко до което се докоснеш и това е! Бързо, чисто и доходно!

Ето и една статия на "Господари на ефира" достатъчно добре показваща мащабите на далаверите на БАБХ!
12 000 000 лв!!!!! (Но да ви кажем - много повече са! Това е само една от многото им далавери!!!)
В статията са добре описани скандалите и срама пред цял свят, които носят БАБХ на България случай след случай с безкруполните си масови убийства на невинни животни:
https://gospodari.com/mobile/върти-ли-бабх-бизнес-с-безразборното-умъртвяване-на-животни-videom149413.html

2018-06-11_11.19_.06_.png

Но обърнете внимание най вече върху следната част от статията:

2018-06-11_12.00_.19_.png

ЗАКЛЮЧЕНИЕ
В заключение ще кажем, че с изключение на последно изложените "слухове"(?), по горните ФАКТИ са се случили под ръководството на д-р Дамян Илиев под чиято команда се намира в момента институцията БАБХ! Която институция от години вече се е превърнала меко казано в касапска!!!!
Броят на жертвите на БАБХ е НАД МИЛИОН!!!! Това е чист геноцид и подигравка с живота на планетата ни!!!! ТОВА СА ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАКАЗВАТ СЪС СМЪРТ!! Да отнемеш милион живота!!!!!! Ти за Бог ли се мислиш???? Извинете знаем че в ЕС смъртно наказание няма, но МИЛИОН ОТНЕТИ ЖИВОТИ... това си е за смъртно наказание!!!!!!
Убийствата макар и на животни са си убийства и са най голямото престъпление на този свят - отнемането на живот!!!

Така че ВСИЧКИ НИЕ подписали тази петиция, изискваме от хората които сме призвали и избрали като управници в република България (Бойко Борисов, Румен Радев и всички др.) да покажат, че имат гръбнаци да уволнят директора на БАБХ д-р Дамян Илиев и сподвижниците му с които е извършвано всичко в продължение на години! И по точно - д-р Мариела Найденска (собственоръчно издала заповедта за умъртвяване на 4-те кончета в края на 2016-та), лицата издали заповедите за умъртвяването на 6-те безпризорни коня от северна България през 2016-та, лицата издали заповедите за убийството на 140-те птици от 2018, лицата от БАБХ изказали мнения че кравата Пенка трябва да бъде умъртвена (д-р Арександра Митева и много други от БАБХ), всички чиновници стоящи над изброените които не са изявили писмено несъгласието си с гореизложените смъртни присъди и които "са си вършили работата" (всеки който е пасувал и така е участвал с години в тази машина на смъртта наречена БАБХ), също и тези които са допринасяли дори с рутинна работа за това (Дори да са само секретари или чистачи там)! Искаме да бъдат освободени от длъжност и тези които просто са изпълнявали заповедите - докторите извършващи това без да откажат да го извършат, само за да си вземат заплатата!!! (Би трябвало да им се отнемат и докторските звания и правото да практикуват поради тотално (масово) неспазване на тяхната Хипократова клетва - да пазят живота!! Това важи разбира се и за "д-р" Илиев и за "д-р" Найденска и за много други "доктори" там!)

ЗАКОНА Е НАД ВСИЧКО...?
Закона е важен, но не е по важен от съвестта и хуманността! Те за разлика от закона са субективни понятия и тъкмо за това са законите, за да обективизират кое е редно и кое не! Но духа на законите задължително трябва да бъде - всички морални и хуманни добродетели! Всъщност смисъла на закона е (или поне би трябвало да бъде), да ги защитава именно тях - хуманните добродетели основа на всичко добро на този свят! Закона не е съвършен и когато се налага не трябва да бъде спазван!!!! БАБХ са идеалният пример доказващ това!!! Те са пример за това как един закон може да бъде използван за ЗЛИ ЦЕЛИ и за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!
Нека направим малко Аналогия с едни всепризнати от всички "герои" - подчинените на Хитлер и служителите му в концентрационните лагери, извършили геноцида наречен Холокост, които също "просто са си вършили работата" и по тяхно време това си е било съвсем законно! Но редно ли е било?? Разбира се че не!!!!! И в крайна сметка тези същите нацисти, които са спазвали тогаващния закон и "просто са си изпълнявали задълженията" са били избесени в Нюрмберг за "ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО"!!!! Някой ще оспорва ли вината им?? А някой ще признае ли оправданието им за убиствата, което е досущ като това на чиновниците от БАБХ, че "спазват закона" и че "си вършат работата"????? Всъщност това което в момента БАБХ вършат е още по престъпно, тъй като животните са далеч по невинни от хората и са още по беззащитни от тях!! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ИЗБИВАШ ДЕЦА!!!!!!!!! Защото животните са най близки по съзнание до едно детенце :(...

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА В МИСЛЕНЕТО!!
Време е да спрем да си измиваме ръцете със "Ами аз спазвах закона" или "Ами аз просто си изпълнявах служебните задължения"!!!! Ами когато си извършвал лишени от всякаква съвест действия или си изпълнявал лишени от всякаква съвест заповеди, ще си носиш и последиците!!!! И най меката от тези последици е поне да бъдеш уволнен и на твое място да бъде сложен човек със съвест!!! (Това си е направо помилване след всичко извършено!!). Който да не спазва сляпо буквата на закона (или преднамерено от безкруполен личен интерес), а неговият дух, идея, СМИСЪЛ!!!!!!! ДА СПАЗВА ХУМАННОСТТА В ЗАКОНА И АКО НЯМА ТАКАВА ДА НЕ ГО СПАЗВА!!!!

НИЕ ПОДПИСАЛИТЕ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ,
искаме ПЪЛНА ЗАМЯНА НА РЪКОВОДСТВОТО НА БАБХ ОТ НАЙ ГЛАВНИЯ ИЛИЕВ ДО ЧИСТАЧКИТЕ В СГРАДИТЕ ИМ С ИСТИНСКИ ХУМАННИ ЛИЧНОСТИ!!!!!! Защото животи зависят от тях и те трябва да дават всичко от себе си да запазват всеки един възможен живот, бил той на крава, конче или птица!!!!!

ОЧАКВАМЕ ДЕЙСТВИЯ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ - ДА ИЗПЪЛНИТЕ ИСКАНЕТО НИ ТОЧНО КАКТО Е УКАЗАНО!!! Макар и с огромно закъснение и загубени толкова животи...

(Молим подпишете петицията като изкажете в нея и мнението си за д-р Дамян Илиев и БАБХ с ваши думи?
И я споделете на стените си в социалните мрежи и facebook. И дано с Божията помощ да успеем да спрем това ЗЛО!)

Инициатор на ПЕТИЦИЯТА:
Групата "СТОП на Насилието над Животни!!!"
https://www.facebook.com/groups/Stop.na.Nasilieto.nad.Jivotni/


Инициатор на ПЕТИЦИЯТА: Групата "СТОП на Насилието над Животни!!!"    Свържете се с автора на петицията