В подкрепа на д-р Светослав Христов и ОВК Варна

По повод фалшивите обвинения, касаещи лекарска грешка от страна на д-р Христов, ние, собствениците на четирикраки приятели, го подкрепяме изцяло. Тези, които спасяваме безстопанствени животни в България, сме изпълнени с удовлетворение и радост от това, че имаме такива специалисти като д-р Христов, които заедно със своя екип, работят с любов, в името на живота! Признателни сме към ръцете му, които върнаха от гроба толкова много животни, за да изживеят втори живот - ЖИВИ, щастливи, ЗДРАВИ! За нас той е един изключителен специалист и един от най-добрите ортопеди в България и не само в България! През дългогодишната си кариера д-р Христов е спасил безброй животни, много от нас дължат здравето и животът на своите домашни любимци на неговата правилна преценка като специалист. Именно за това, в знак на благодарност, ние заставаме в подкрепа на него и неговото добро име със своите имена! Призоваваме всички, които се радват на своите животни, благодарение на него, да подпишат тази петиция и да застанат зад него, редом с нас!

С подписването си упълномощавам Соня Кирова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.