В подкрепа на д-р Светослав Христов и ОВК Варна

По повод фалшивите обвинения, касаещи лекарска грешка от страна на д-р Христов, ние, собствениците на четирикраки приятели, го подкрепяме изцяло. Тези, които спасяваме безстопанствени животни в България, сме изпълнени с удовлетворение и радост от това, че имаме такива специалисти като д-р Христов, които заедно със своя екип, работят с любов, в името на живота! Признателни сме към ръцете му, които върнаха от гроба толкова много животни, за да изживеят втори живот - ЖИВИ, щастливи, ЗДРАВИ! За нас той е един изключителен специалист и един от най-добрите ортопеди в България и не само в България! През дългогодишната си кариера д-р Христов е спасил безброй животни, много от нас дължат здравето и животът на своите домашни любимци на неговата правилна преценка като специалист. Именно за това, в знак на благодарност, ние заставаме в подкрепа на него и неговото добро име със своите имена! Призоваваме всички, които се радват на своите животни, благодарение на него, да подпишат тази петиция и да застанат зад него, редом с нас!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Соня Кирова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )