Варна - свободна от COVID-19 туристическа столица

Уважаеми съграждани, единственото спасение за Варна и региона е туризмът да стартира на 100% запълнен капацитет.   Това може да се случи, ако Варна стане свободна от COVID-19 туристическа столица.   Ако Южното Черноморие, в следствие на семейния-тип туризъм и климатичните особености през лятото на 2020г. успя да реализира 100% от капацитета си, то Северното Черноморие е реализирало 10% от своя, поради факта, че е конструирано за международен туризъм.   Всички ние, граждани на Варна и областта, трябва да застанем до Националния оперативен щаб, здравния министър и правителството, за да превърнем Варна и района в приоритетен регион за 100% ваксиниране.   Единственият начин любимият ни град да си върне живота и благоденствието е, ако Варна стане свободна от COVID-19 туристическа столица.

С подписването си упълномощавам СНЦ "За Силна Варна" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.