НЕ НА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЕДИНСТВЕНАТА КЛИНИКА ПО НЕФРОЛОГИЯ И ТРАНСПЛАНТАЦИЯ И ДИСПАНСЕР В COVID-КЛИНИКА И ТЯХНОТО ПРЕМЕСТВАНЕ!!!

Единствената клиника по нефрология и трансплантация и принадлежащия към нея диспансер за амбулаторно наблюдение на бъбречно-трансплантирани пациенти в България ще бъде преобразувано в COVID-отделение. Директорът на болницата проф. Б. Богов казва, че тези пациенти ще бъдат прехвърлени към Клиниката по Нефрология (намира се откъм арката на болницата). Това е така известната 4-та Нефрология. Директорът на клиниката проф. Емил Паскалев не е съгласен на тази реорганизация на клиниката.
Ние като пациенти с трансплантирани бъбреци ще бъдем преместени на място, където е имало зараза. Ние не сме съгласни, защото сме рискови за COVID. При нас това заболяване ще протече много тежко.
Нека всички ние да се обеденим в защита на проф. Паскалев.

Ето и линка:
https://bntnews.bg/news/edinstvenata-klinika-po-transplantacii-stava-covid-otdelenie-1082005news.html?fbclid=IwAR03_FIg9248GmTbny1-T_Dmn5o14hqmBvCrS3eUeISjjCipV1ruaEP3xaA

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ивайло Халачев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...