ПЪЛНА ПОДКРЕПА за доц. д-р. Аркади Иванов - Директор на IV Градска Болница

Ние, обикновенните граждани, подкрепяме доц. д-р Аркади Иванов и НЕ ИСКАМЕ неговата оставка.

Репортажът, излъчен по телевизията преди 2 дни, е грозна манипулация. Провокацията към д-р Иванов е неоснователна, даже абсолютна лъжа.

В IV-та Градска Болница има открито Ковид отделение от преди 5 дни. Самият д-р Иванов го обяви в личния си профил във фейсбук, заявявайки готовност да помага и на пациенти с Ковид.

Във връзка с конкретния случай, излъчен по националната телевизия, трябва да бъде ясно, че въпросния пациент е приет в болницата и все още се лекува там. Самият д-р Иванов НЕ Е ОТКАЗВАЛ лечението на пациента и НЕ Е разговарял със сестрата по телефона. Също така е важно да се знае, че докторът, с който журналиста говори по телефона, НЕ Е д-р. Иванов.

Всеки, който се е лекувал при д-р Иванов знае колко голям професионалист е той и колко е отдаден на призванието си. Той е от Лекарите, в чиито ръце човек може да бъде напълно спокоен.

В тази трудна ситуация на пандемия, българският народ има нужда от професионалисти като д-р Иванов, затова ние заставаме зад него и КАТЕГОРИЧНО СМЕ ПРОТИВ ОСТАВКАТА МУ!

С подписването си упълномощавам Мина Йовчева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.