Срещу безобразията на ВиК - Поморие

С тази петиция ние, жителите на Община Поморие настояваме за вземането на конкретни спешни мерки от ВиК - Бургас и ВиК - Поморие

• Във връзка с безобразията на ВиК Бургас и нетърпимото положение през летния сезон в град Поморие, касаещо мрежата на вик, и постоянното спиране на водоподаването, както и ниското налягане.
  • Предоставяне на некачествена услуга, за която всеки от нас заплаща
  • Засяга не само живущите, но и всички гости на града
  • Отразява се на имиджа на град Поморие като туристическа дестинация
  • Претърпени загуби на туристическия бранш
  • Предпоставка за възникване на епидемична обстановкa през летните горещи дни

„Водоснабдяване и Канализация“ ЕООД Бургас е държавно търговско дружество с принципал министърът на регионалното развитие, а Общината няма как да въздейства – нито с осъществяване на контрол, нито с осигуряване на аварийни групи. Знаете, че таксите, които ние, жителите на гр. Поморие плащаме за вода, се заплащат към ВиК Бургас, а не към общинския бюджет.

Инициативен Комитет - Поморие    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Инициативен Комитет - Поморие да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.