В подкрепа на строежа на високата сграда на Артекс на ул. Златен рог 10 в Лозенец

Уважаеми съграждани,
Скъпи столичани,
Скъпи приятели,
Мили съседи,

Строителството на небостъргач на ул. "Златен рог" 10, бул. "Джеймс Баучър" (срещу хотел Маринела) вече е започнало. Изграждането на подобна модерна сграда, ще промени облика на квартала и града. Проектът предвижда изграждането на ЕКОЛОГИЧНА ЖИЛИЩНА СГРАДА.

Група провокатори, обаче, се опитват да възпрат построяването на сградата. Строителството на такъв тип жилищна сграда ще допринесе за по-модерен изглед на квартала ни, по-добра инфраструктура и най-важното, повече посещения на нашите местни заведения.

Моля, подкрепете петицията ни.
Аз съм "за" развитието на нашия квартал!

Ние смятаме, че строителството на подобна жилищна сграда ще допринесе за квартала. Смятаме, че сградата е красива и заслужава да намери мястото си в квартал като нашия. Ние искаме по-модерен квартал. Искаме заведенията ни да имат шанс за повече посетители и по-голяма реклама. И смятаме, че построяването на такава сграда само би допринесла.
Смятаме, че сградата ще подобри инфраструктурата на квартала.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).