uvolnenie

Петицията е за уволнение на зам. окръжен прокурор на Бургас-Ангел Георгиев за това че е некомпетентен, корумпиран и участник в Организирана Престъпна Група заедно с шефа на ОД на МВР Бургас-Милен Димитров, Валентин Цоновски-ГДБОП, Руслан Димитров-ГДБОП и небезизветният Емил Христов-Началник Апел. Прокуратура-Бургас в ДЕЛОТО ГРАНИТИ-БУРГАС

Валентин Цоновски и Руслан Димитров крещяха един през друг на задържаният (без доказателства вече 4 години) Стоян Колев, че имало замесени хора с много пари и ако не каже това, което те искат от него да каже, щяло да му се случи най-лошото – да изчезне семейството му. Преди ареста на Галин Костов Валентин Цоновски в компания с Руслан Димитров идваха в затвора на няколко пъти да го притесняват, заплашвайки го, че ще ликвидират семейството му. Предложиха му сделка – да са съгласи да каже, каквото те му кажат срещу Галин Костов и Станислав Михайлов, като за награда му предлагаха присъда до 3 години. В противен случай му гарантират 30 години присъда, щели били толкова да му дадат. Сякаш те ги дават.

Стоян Колев лежи близо четири години в затвора. По делото обвиняеми са и бившият съдия Галин Костов и Нено Стоянов. Обвинителният акт бе връщан от съда ПЕТ ПЪТИ заради абсолютна некомпетентност, смехотворност и глупост на Бургаска Прокуратура в лицето на Ангел Георгиев и Емил Христов.

Молим Компетентните органи да вземат нещата в свой ръце, и да предприемат НЕЗАБАВНО нужните действия и мерки относно по-горните лица, които си злоупотребяват с длъжностните позиции до нетърпима степен заслужаващата неизбежна ответна реакция.